65o Καρναβάλι Μακρακώμης: Μπες στο ρυθμό... Ζήστο και εσύ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 10:17 65o Καρναβάλι Μακρακώμης: Μπες στο ρυθμό... Ζήστο και εσύ! ΦΩΤΟ-ΚΛΙΚ Αντώνης Βλαχογιάννης

Μια πόλη που κινείται σε ρυθμούς Αποκριάς, αφού το 65ο Καρναβάλι Μακρακώμης απέχει μόλις λίγες ημέρες!

Κάθε χρόνο οι συμμετοχές των καρναβαλιστών, αλλά και των θεατών ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα το Καρναβάλι της Μακρακώμης να συγκεντρώνει τα βλέμματα όλης της Στερεάς Ελλάδας.

Φέτος οι διοργανωτές έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις για να μείνει αξέχαστο, σε όσους επισκεφτούν τη Μακρακώμη, το τριήμερο της αποκριάς. Πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, την Κυριακή (26/2/2023) οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς “LOCOMONDO”. Παράλληλα για 8η συνεχόμενη χρονιά οι εκπληκτικοί “QUILOMBO” θα είναι εκεί για να δώσουν το ρυθμό και να απογειώσουν την ατμόσφαιρα των καρναβαλικών εκδηλώσεων!

 

Οι διοργανωτές του 65ου Καρναβαλιού Μακρακώμης, μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω κορωνοϊού, κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα μέχρι την τελετή έναρξης, το Σάββατο (25/2/2023) στις 20:30, για τη νυχτερινή παρέλαση αρμάτων και γκρουπ στην Πλατεία Δημοκρατίας της Μακρακώμης.

Η Κυριακή (26/2/2023) ξεκινά με το “Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” στις (11.00), ενώ στις (20.00) το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με τη “Βραδιά Λουκάνικου”. Η μέρα θα κορυφωθεί με την μεγάλη συναυλία των “LOCOMONDO” στις 21.00 όπου μικροί και μεγάλοι θα ξεφαντώσουν πριν ακολουθήσει η “Ινδιάνικη Παρέλαση” συνοδευόμενη από την μπάντα κρουστών “QUILOMBO”.

Την Καθάρα Δευτέρα (27/2/2023) στις 14.00 θα πραγματοποιήθεί η Μεγάλη Παρέλαση Καρναβαλιστών και Αρμάτων.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεγάλο Καρναβάλι της Μακρακώμης έχουν ως εξής:

Σάββατο 25/2/2023

18:00 “Παιδικό Αποκριάτικο Πάρτυ” στο δημοτικό κατάστημα Μακρακώμης.

20:30 “Τελετή Έναρξης” με νυχτερινή παρέλαση αρμάτων, γκρουπ και Dj’s στην Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης.

Κυριακή 26/2/2023

11:00 “Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού” με έναρξη και ολοκλήρωση στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης.

20:00 “Βραδιά Λουκάνικου” στην Κεντρική Πλατεία Μακρακώμης.

21:00 Συναυλία με τους “LOCOMONDO”. Θα ακολουθήσει ινδιάνικη παρέλαση συνοδευόμενη από την μπάντα κρουστών “QUILOMBO”.

Καθαρά Δευτέρα 27/2/2023

14:00 “Μεγάλη παρέλαση Καρναβαλιστών και Αρμάτων” συντροφιά με τους Dj’s G.Kolovos & K.Grem.

20:00 “Τελετή Λήξης Καρναβαλιού” με το κάψιμο της καλύβας των Ινδιάνων.

Ο Δήμος Μακρακώμης και οι εθελοντές του 65ου Καρναβαλιού Μακρακώμης, ευχαριστούν όλους όσους έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία του μεγαλύτερου πολιτιστικού θεσμού της Στερεάς Ελλάδας.

Facebook: Καρναβάλι Μακρακώμης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση