Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 11:01 Κοπή πίτας στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Το σωματείο εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας και τις Δημόσιες Υγειονομικές Υπηρεσίες του Νομού Φθιώτιδας, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, κατόπιν πρόσκλησής μας προς όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κύριος Μιχάλης Γιαννάκος, ο βουλευτής Φθιώτιδας κύριος Γιάννης Σαρακιώτης  και ο νομικός σύμβουλος του σωματείου μας και υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας κύριος Νίκος Πάπουτσας.

Το σωματείο θα Βρίσκεται πάντα δίπλα στους εργαζόμενους συναδέλφους σε κάθε περίσταση. Ευχαριστούμε τους καλεσμένους για την τιμή που μας έκαναν να παραστούν στην εκδήλωσή  και ευχόμαστε στις επόμενες ημέρες, που θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιτας και στα άλλα Κέντρα Υγείας να υπάρξει ευρύτερο ενδιαφέρον για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του νομού μας και μια ευκαιρία όλων,  ασκούντων, διαμορφωτών και μη  την πολιτική υγείας, να γνωρίσουν από κοντά αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για την υγεία όλων μας, αφουγκραζόμενοι  τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σήμερα 12 μμ 21/02/23 θα γίνει κοπή της βασιλόπιτας στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, αύριο 12 μμ 22/02/23 στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και  23/02/23  12 μμ στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση