«Περατζάδα στα στενά» από το Σύλλογο Επτανησίων Ν. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023 11:39 «Περατζάδα στα στενά» από το Σύλλογο Επτανησίων Ν. Φθιώτιδας

Με μελωδίες και ένα μουσικοχορευτικό ακρόαμα «πλημμύρισε» το κέντρο της Λαμίας, με το Σύλλογο Επτανησίων Νομού Φθιώτιδας να κάνει «περατζάδα στα στενά» και τις κεντρικές οδούς της πόλης, υπό τους παραδοσιακούς ήχους των Επτανήσων, παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια, Επτανησιακές Καντάδες και όχι μόνο.

Η Χορωδία του Συλλόγου Επτανησίων ξεκίνησε από την Πλατεία Πάρκου και διέσχισε τη Ρήγα Φεραίου και τη Ροζάκη Αγγελή με στάσεις ενδιάμεσα ενώ κατέληξαν στην Πλατεία Λαού.  

Οι μουσικές και τα τραγούδια του Συλλόγου Επτανησίων μετέδωσαν αισιοδοξία, κέφι και καρναβαλικά χαμόγελα στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Φώσκολος, Κώστας Μουστάκας, Κώστας Αναστασίου, Γιάννης Ζωγράφος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Ευμορφία Ρουποτιά, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λαμίας Τάκης Συλεούνης και πλήθος κόσμου που απόλαυσε την μουσικοχορευτική βραδιά.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση