Καρναβάλι και στις Ράχες μετά από τρία χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2023 12:54 Καρναβάλι και στις Ράχες μετά από τρία χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Και την Καθαρά Δευτέρα θα γιορτάσουν τα κούλουμα στην παραλία στις Ράχες με πολύ χορό, άφθονη φασολάδα και διάφορα εδέσματα ΔΩΡΕΑΝ για όλους !!!!

«Μετά από τρία χρόνια κοινωνικής απομόνωσης στις Ράχες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το RACHES Carnival 2023, με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους, αλλά αλλά και τους μεγάλους να γίνονται ξανά παιδιά. Όλοι μαζί χορέψαμε διασκεδάσαμε και  φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αλευροπόλεμος ....

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Εχιναίων διοργανωτής της εκδήλωσης θα ήθελε να ευχαριστήσει το Δήμο Στυλίδας που είναι αρωγός σε κάθε δράση του συλλόγου μας και ειδικά τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και αθλητισμού κ.Αλεξίου Χρήστο και φυσικά όλους όσους βοήθησαν αυτή την προσπάθεια....

Και μην ξεχνάτε ραντεβού την Καθαρά Δευτέρα στις 11:00'  το πρωί πμ (έναντι HOTEL SCALA) σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα Κούλουμα στις Ράχες με πολύ χορό άφθονη φασολάδα κ διάφορα εδέσματα ΔΩΡΕΑΝ για όλους!!!!», αναφέρει σε ανάρτησή της η Κατερίνα Γερονίκου, που ανέβασε επίσης βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε και φωτογραφίες από το Καρναβάλι 2023 στις Ράχες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση