Εκδήλωση με τίτλο "Τα παιδία υμνεί" για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 10:09 Εκδήλωση με τίτλο "Τα παιδία υμνεί" για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2023, ο Δήμος Λαμιέων και μαθητές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με τίτλο «Τα παιδία υμνεί», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου, στις 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας (Λεωνίδου 9-11).

Θέμα της εκδήλωσης οι πολλαπλοί ρόλοι που συνθέτουν τη γυναικεία φύση μέσα από θεατρικά και χορευτικά δρώμενα, απαγγελίες και τραγούδι, με τα παιδιά να «εμπνέονται» μια γιορτή με «..λόγια όχι σαν τα άλλα μα κι αυτά με έναν μοναδικό τους προορισμό: Εσένα!» περιμένοντας να μοιραστούν μαζί σας ένα ηχηρό μήνυμα για τη θέση της γυναίκας στον πίνακα της ζωής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση