Η Λαμιώτισσα ποιήτρια Βασιλική Νικοπούλου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «ΕΠΙ-γραφών»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 10:17 Η Λαμιώτισσα ποιήτρια Βασιλική Νικοπούλου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο «ΕΠΙ-γραφών»

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.30, στην αίθουσα Γ. Πλατή του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας.

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων, οι Χρόνος Εκδόσεις και η ποιήτρια Βασιλική Νικοπούλου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της με τίτλο «ΕΠΙ-γραφών», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.30, στην αίθουσα Γ. Πλατή του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Αχιλλέως και Δυοβουνιώτη).

Για την ποιητική συλλογή θα μιλήσει η φιλόλογος Βικτώρια Κουσίδου.

Μουσική επιμέλεια: Ελένη Οικονόμου (πιάνο)

Ποιήματα θα απαγγείλει η ποιήτρια Βασιλική Νικοπούλου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο από τη συγγραφέα:

Οι επιγραφές κάθε είδους από διαφημιστικές μέχρι εργοταξιακές αποτέλεσαν για μένα μία ξεχωριστή πηγή έμπνευσης σ' έναν δύσκολο κύκλο δημιουργίας  που ξεκίνησε το 2015 και έκλεισε το 2021, με πολλές μεταπτώσεις και μεταβολές σκέψεων και συναισθημάτων.

Ελπίζω με τούτο το βιβλίο, να αιχμαλώτισα με τις λέξεις μου κάποια από εκείνα τα καθημερινά μας σύμβολα  που μάς κυνηγούν και καθορίζουν τις αντιδράσεις μας μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία  που συνεχώς μεταβάλλεται και διαμορφώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση