Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Διαδραστικό εργαστήριο με άρωμα NASA για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 11:30 Λαμία: Διαδραστικό εργαστήριο με άρωμα NASA για μικρούς και μεγάλους

Το Διαδραστικό εργαστήριο κλειστών οικοσυστημάτων θα έρθει στο ΕΠΙΠΕΔΟ βιβλιοπωλείο Αβέρωφ 5 Λαμία 2231-053201 και  απευθύνεται σε ηλικίες 4- 99 ετών και προσαρμόζεται με διάρκεια από 60 έως 70 λεπτά ανά γκρουπ των 30.

H GLOBUS HELLAS είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα  στην Κύπρο και Βουλγαρία της εταιρίας T.A.O.S artoftheScienceπου έχει αναλάβει  επίσημα την έρευνα και κατασκευή κλειστών οικοσυστημάτων  από πειράματα της NASA όσον αφορά την βιολογία του Διαστήματος.

Τα προϊόντα της κατασκευάζονται μετά από τα πειράματα της NASAΕίναι υψηλής τεχνολογίας, έχουν επιστημονικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνονται αφενός σε σχολεία ως όργανα για πειράματα και αφετέρου στα παιδιά ως μέσο δημιουργικής ενασχόλησης και απόκτησης γνώσεων και εμπειριών.Παράλληλα απευθύνονται και στο ευρύτερο επιστημονικό κοινό.Όλα τα σχολεία στην Ευρώπη και  στην Αμερική έχουν υιοθετήσει το πρόγραμμα εδώ και 12 χρόνια. Στην Ελλάδα ξεκινάμε  με τις καλύτερες προδιαγραφές και θα αναβαθμίζεται ανάλογα με τα πειράματα και ερεύνα της NASA.       

Πρόκειται για ζωντανά κλειστά αυτόνομα οικοσυστήματα που ονομάζονται Beachworld, Plantariumκαι Antquarium.

1) Φυτεύουμε  όπως οι Αστροναύτες με τεχνολογία πολυμερών υλικών

2) Παρατηρούμε και μαθαίνουμε τις κυριότερες λειτουργίες του πλανήτη μας  στην μεγαλύτερη βιόσφαιρα εν ζωή   (Κλιματική αλλαγή).Βλέπουμε πως καταστράφηκε μια βιόσφαιρα από το φαινόμενο του Θερμοκήπιού,και πως προστατεύουμε την Γη μέσα από την καθημερινότητα μας.

3) Ακούμε τους 11 πλανήτες και λίγες βασικές πληροφορίες όπως  κατέγραψε η NASA ( Το ηλιακό μας σύστημα  μας  μέσα  σε  7 λεπτά)

4) Πρωτόκολλο διατροφής–υγιεινής-τροφές  Αστροναυτών (πληροφορίες)

5) Μουσείο Μετεωριτών ανάμεσα τους ο μετεωρίτης Killer

6) Η πρώτη  ζωντανή Antquarium που ταξιδέψε στο Διάστημα

7) Τα 6 φυτά της NASA που θα πάνε στον ΑΡΗ. ΣύμφωναμετηνNASA

8) Φωτογράφηση με στολές αστροναυτών με φόντο την ΓΗ (  ηλικίες 4-12)

9) Βλέπουμε και φωτογραφίζουμε τον Ήλιο με ρομποτικό-τηλεσκόπιο    Υδρογόνου (όταν έχει ήλιο)

Πληροφορίες  για το Διαδραστικό εργαστήριο κλειστών οικοσυστημάτων:

10 - 14 Μαΐου 2023

Διάρκεια προγράμματος 60-70 λεπτά

Τόπος  ΕΠΙΠΕΔΟ βιβλιοπωλείο Αβέρωφ 5 Λαμία 2231-053201

Ειδική Τιμή €10 από €20 με Δίπλωμα Συμμετοχής

Ειδική Τιμή  € 10.00 για γκρουπ ή Σχολείο 

Όλα τα προϊόντα και το Δίπλωμα συμμέτοχης έχουν Certificate από NASAIntetekToy Industry Associaton Inc.

Τα παιδιά βιωματικά θα γνωρίσουν τις βιόσφαιρες για πρώτη φορά και μέσα από αυτές θα μάθουν τις κυριότερες λειτουργίες του πλανήτη μας.Θα γνωρίσουν υλικά που χρησιμοποιούν οι αστροναύτες στο διάστημα  για την δημιουργία τροφής και  ατμόσφαιρας ,όπως και πως πρέπει να προστατεύουμε τον πλανήτη μας μέσα από την καθημερινότητα μας.

Θεωρούμε ότι βασικό μέλημα όλων μας είναι να καλλιεργήσουμε στους ανθρώπους από μικρή ηλικία το αίσθημα του σεβασμού προς το περιβάλλον και της ευθύνης για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου-φύσης.Η προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας είναι ευθύνη όλων μας.Με αυτή μας την προσπάθεια ευχόμαστε να συμβάλλουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Από την τεχνολογία της NASA και το πάθος μας για τη φύση προκύπτουν τα εκπαιδευτικά οικοσυστήματα του T.A.O.S.Η ζωή είναι το κοινό νήμα: όλα τα προϊόντα μας φέρνουν ένα ζωντανό μήνυμα που μπορείτε να κρατήσετε μέσα σας.     

FB Globus Hellas Test By NASA
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Phone 6931442500  - 2314-067769
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΙΠΕΔΟ Bιβλιοπωλείο
Αβέρωφ 5, Λαμία
2231-053201