Συναυλία με «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 14:57 Συναυλία με «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Το Σάββατο 27 Μαΐου.

Το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας στα πλαίσια της Άνοιξης Μουσικής στην πόλη 2023, διοργανώνει συναυλία με τίτλο «Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο» το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας μας και η Μικτή Δημοτική Χορωδία θα παρουσιάσουν διάσημα τραγούδια που έχουν ακουστεί την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τραγούδια όπως "Υπομονή", Όνειρο δεμένο στο μουράγιο", "Ο γλάρος", " Έχω ένα μυστικό" κ.ά. Ελλήνων συνθετών και ενορχήστρωση του συνθέτη Κωστή Κριτσωτάκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν :

Στο τραγούδι η Βάσια Ζαχαροπούλου και ο Δημήτρης Ναλμπάντης.
Μικτή Δημοτική Χορωδία Λαμίας
Ορχήστρα ΔΩΛ
Μουσική Διεύθυνση : Μιχάλης Παπαπέτρου

Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση