Την Κυριακή το 3ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων στο 18ο Δημοτικό Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 10:55 Την Κυριακή το 3ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων στο 18ο Δημοτικό Λαμίας

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο 3ο Φεστιβάλ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, ώρα έναρξης 18:00.

Ας αποχαιρετήσουμε τη φετινή σχολική χρονιά με μια γιορτή για τα παιδιά, τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους φίλους του σχολείου μας!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε πολλά και μεγάλα δώρα, μέσω της λαχειοφόρου αγοράς, με την υποστήριξη επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χορηγούς που μας υποστήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τους χορηγούς των μεγάλων δώρων μας:

1. Φορητός Υπολογιστής ACER, από τους
κ. Πάνου Φώτιο ΓΕΩΓΝΩΣΙΑ και
κ.Μιτσικούλη Νικόλαο Mitsikoulis Agro Machinery, GlentiFM95

2. Φορητός Υπολογιστής DELL, από την ΓΝΩΣΙΣ COMPUTERS www.gnosis.com.gr

Σας περιμένουμε σε ένα Φεστιβάλ ζωντανής μουσικής, χορού, διασκέδασης, κερασμάτων, δώρων, κεφιού και κυρίως προσφοράς χαμόγελων σε μικρούς και μεγάλους!

Π Ρ Ο Λ Α Β Ε Τ Ε !!!!

Περιορισμένος αριθμός ΛΑΧΝΩΝ !! 1 στους 10 κερδίζει!!!
Πάνω από 80 ΔΩΡΑ!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση