Λαμία: Με παιχνίδι, χορό και ζωντανή μουσική πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων στο 18ο Δημοτικό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 11:25 Λαμία: Με παιχνίδι, χορό και ζωντανή μουσική πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων στο 18ο Δημοτικό (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου 2023, τόσο στον εξωτερικό  προαύλιο χώρο του σχολείου, όσο και στο σύγχρονο στεγασμένο προαύλιο χώρο που διαθέτει το σχολικό συγκρότημα.

Ατελείωτο παιχνίδι, ZUMBA με την Ακαδημία Ladies Gym, λαχταριστά αλμυρά και γλυκά κεράσματα και λιχουδιές για τους μικρούς μας φίλους! Η μπάντα με ζωντανή μουσική χάρισε σε μικρούς και μεγάλους όμορφες στιγμές!

Η εκδήλωση έκλεισε μοιράζοντας χαμόγελα και πλούσια δώρα που κληρώθηκαν μέσω της λαχειοφόρου αγοράς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί πολύ το Δήμαρχο Λαμιέων κο Καραΐσκο Ευθύμιο και τον Αντιδήμαρχο κο Τζούφλα Δημήτριο που τίμησαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 4ο Φεστιβάλ Εκδηλώσεων, την επόμενη χρονιά, καθώς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί το έχουν αγκαλιάσει και πλέον έχει γίνει θεσμός!

Δείτε φωτογραφίες:

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση