Λαμία: Μουσικοθεατρική παράσταση την Τρίτη στο θερινό δημοτικό θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 10:57 Λαμία: Μουσικοθεατρική παράσταση την Τρίτη στο θερινό δημοτικό θέατρο

Ο «Ερωτόκριτος» από το 16ο  Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας στις 8:00'  το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή του θερινού δημοτικού θεάτρου Λαμίας.

Το 16ο  Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας και οι όμιλοι Φιλαναγνωσίας –Δημιουργικής γραφής και Μουσικοκινητικής, σας προσκαλούν σε μια μουσικοθεατρική διασκευή του κλασικού αριστουργήματος «Ερωτόκριτος», την Τρίτη 06 Ιουνίου 2023 και ώρα 8 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Στη δραματοποίηση της παράστασης συμμετέχουν μαθητές των ομίλων του σχολείου, ηλικίας 6-8 ετών, οι οποίοι παράλληλα τραγουδούν και παράγουν Foley ήχους ζωντανά, επί σκηνής. Τη μουσική επένδυση της παράστασης αποτελούν διάσημα κλασικά μουσικά έργα, καθώς και παραδοσιακά τραγούδια της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, θέλοντας να αποδώσουν την ένωση δύο διαφορετικών κόσμων, που επιτυγχάνεται μέσω της αγάπης και του έρωτα και αναδεικνύεται περίτρανα μέσα από το αφηγηματικό ποίημα του Βιτζέντζου Κορνάρου.

Τέλος, την παράσταση θα πλαισιώσουν χορευτικά, οι αθλήτριες των Special Olympic Hellas συνοδευόμενες από τις μαθήτριες του πολιτιστικού αθλητικού ομίλου «Εν Κινήσει». Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά ο Κωνσταντίνος Λεμονής στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Λεμονής στην κιθάρα και ο Αναστάσιος Λεμονής στο βιολί.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για όλους μας!

Ο Διευθυντής
Επαμεινώνδας Βεργιόγλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση