«Μαγεία» και νέα διάκριση από την ορχήστρα Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 20:57 «Μαγεία» και νέα διάκριση από την ορχήστρα Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών στη Σίνδο.

Υπέροχη, συγκλονιστική, ανεπανάληπτη η ορχήστρα Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο.

Σε ένα διεθνές μουσικό φεστιβάλ με τη συμμετοχή 400 μουσικών, από ορχήστρες πέντε χωρών, το δημοφιλές σχήμα Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας ξεχώρισε για άλλη μια φορά, κερδίζοντας επάξια το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού και τη νέα διάκριση από τους κριτικούς όπως και την περσινή χρονιά.

Μάλιστα λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από την πλατεία Ελευθερίας βρέθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος που ευχήθηκε καλή επιτυχία στη δημοτική μπάντα η οποία «φρόντισε» να γυρίσει στις αποσκευές της με τη σημαντική διάκριση.  

Στο μουσικό-κοινωνικό γεγονός με σύνθημα «Η Μουσική μας ενώνει», η ορχήστρα Magic Brass της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λαμίας, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Δημήτρη Μαντά και του Εντεταλμένου Συμβούλου για τη λειτουργία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δημήτρη Αργυρίου, σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο μουσικής διοργάνωσης, «διαφήμισε» τη Λαμία στο διεθνή μουσικό ορίζοντα, με τις υπέροχες ενορχηστρωμένες μουσικές εκτελέσεις.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση