«Η Λαμία ελεύθερη» 1900-1960: Εικαστική έκθεση στον Πολυχώρο Genesis Art Eco Synergy

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 12:14 «Η Λαμία ελεύθερη» 1900-1960: Εικαστική έκθεση στον Πολυχώρο Genesis Art Eco Synergy

79 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από την γερμανική Κατοχή - Διάρκεια έκθεσης: 16 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 79 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Λαμίας, από την γερμανική Κατοχή, η εταιρεία πολιτισμού Genesis Art-Eco Synergy διοργανώνει μία εικαστική έκθεση φόρο τιμής στην γενέτειρα πόλη μας.

Η έκθεση παρουσιάζει 50 ζωγραφικά έργα (γκραβούρες, πίνακες, απεικονίσεις) από την ιστορία της πόλης περιγράφοντας εικαστικά στη Λαμία από το 1900 έως το 1960.

Τα έργα απεικονίζουν την αισθητική της πόλης, την ιστορική της διαδρομή μέσα στον χρόνο καθώς και τον αισθητικό πλούτο των νεοκλασικών σπιτιών, των πλατειών, των εκκλησιών, των τζαμιών, των λαϊκών κατοικιών, στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα της σύγχρονης πόλης μας.

Η έκθεση ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023, στις 19.30, και θα παραμείνει διαθέσιμη έως και τις 6 Νοεμβρίου 2023.

Αθ. Διάκου 23 Λαμία στον Πολυχώρο Genesis art-eco synergy

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση