«Η Χιονάτη… Χάμστερ» παιδική θεατρική παράσταση στο Αμφιθέατρο της Ι.Μ. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 07:51 «Η Χιονάτη… Χάμστερ» παιδική θεατρική παράσταση στο Αμφιθέατρο της Ι.Μ. Φθιώτιδας

Από τη θεατρική ομάδα «La Famiglia»…

Η θεατρική ερασιτεχνική ομάδα Λαμίας «La Famiglia» του ομώνυμου  Πολιτιστικού Συλλόγου θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (Αγράφων & Μ. Αλεξάνδρου στη Ν. Άμπλιανη Λαμίας), κατόπιν ευγενούς παραχωρήσεως του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών,  το παιδικό θεατρικό έργο της συγγραφέα Μαρίας Κίτρα «Η Χιονάτη.…Χάμστερ».

Οι παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023(πρεμιέρα) και ώρα 18:00, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00, και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 11:30 και 17:00.

Η ιστορία της Μαρίας Κίτρα «Η Χιονάτη ... Χάμστερ» ζωντανεύει στη σκηνή αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων. Η Χιονάτη μετά το γάμο βαριέται. Η Μητριά είναι καλή και δεν της αρέσει καθόλου. Το Βασιλόπουλο τρέχει συνέχεια πίσω απ' τη Χιονάτη. Ο Νάνος ζει ένα δράμα γιατί η γυναίκα του έχει αμνησία κι η κόρη του τον παρατάει για να πάει να ζήσει στο παλάτι με τη Χιονάτη. Ο Καθρέφτης λέει πια μόνο αλήθειες. Οι Αφηγητές τραγουδούν και χορεύουν. Μια ιστορία με γέλιο και happy end.

Είναι ένα έργο χαρούμενο και αισιόδοξο.

Η σκηνοθεσία του έργου συνετελέσθη από την Λίλια Ρένιου.

Τα πρόσωπα του έργου με σειρά εμφανίσεως:

Αφηγητής 1: Δημήτρης Τσέλος

Αφηγητής 2: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου

Μητριά: Νάνσυ Ράπτη

Καθρέφτης: Κωνσταντίνος Καραμέτος

Χιονάτη: Ευαγγελία Νίκα

Βασιλόπουλο: Ντίνος Φέκας

Νάνος: Πάνος Αθανασίου

Νανίτσα: Βασιλική Αγγέλου

Σύζυγος Νάνου: Λίλια Ρένιου

Γενική είσοδος 5 €. Το έργο μπορούν να το παρακολουθήσουν παιδιά από 3 ετών έως 150 ετών.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί  για φιλανθρωπικό  σκοπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση