Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Γιατί σφυρίζουν και ξεφτιλίζονται;»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 07:44 Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Γιατί σφυρίζουν και ξεφτιλίζονται;»

«Είναι κρίμα, καποια άτομα, να έχουν ρίξει τόσο χαμηλά το Ελληνικό ποδόσφαιρο...», λέει στο LamiaReport ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ξεχειλίζει από πίκρα και οργή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου για τη διαιτησία του Κουμπαράκη στο Πανθεσσαλικό.

Ο κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στο LamiaReport, μετέφερε τον προβληματισμό του για την ανικανότητα του συγκεκριμένου διαιτητή που σφύριξε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό. Αναρωτιέται μάλιστα αν πιέζονται από κάπου οι Έλληνες διαιτητές και αν μπορούν να διευθύνουν παιχνίδια μικρομεσαίων ομάδων απέναντι στις λεγόμενες μεγάλες! Πρόσθεσε μάλιστα ότι είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πέσει τόσο χαμηλά επειδή ορισμένοι δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

«Η ανικανότητα του διαιτητή Κουμπαράκη μας προβληματίζει πάρα πολύ. Μπορούν τελικά οι Έλληνες διαιτητές να σφυρίζουν παιχνίδια ομάδων ανάμεσα σε μικρομεσαίες και τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες; 

Αν δεν είναι ικανοί γιατί σφυρίζουν και ξεφτιλίζονται; Παίρνουν από κάπου εντολές; Υπάρχει δόλος; Υπάρχει ανικανότητα; Πιέζονται από κάπου; Ποιος θα μας απαντήσει σε όλα αυτά;

Για την ιστορία να πω ότι όποιος έχει δει όλο το παιχνίδι θα καταλάβει!  Τη συγγνώμη του κυρίου Κουμπαράκη στο πρώτο ημίχρονο για τα ανθρώπινα λάθη τη δέχθηκα.  Όμως κατάλαβα στο τέλος του αγώνα τι εννοούσε!

Είναι πολύ κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει πέσει τόσο χαμηλά από άτομα που δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ! 

Περιμένουμε και τον κύριο Βαρούχα να επιβεβαιώσει ότι η φάση είναι πέναλτι, γιατί εμείς στην ομάδα της Λαμίας δεν έχουμε πρόσβαση στα μεγάλα τηλεοπτικά πάνελ και δε θέλουμε να έχουμε!

Απλά ντρεπόμαστε για την κατάντια τους!», δήλωσε στο LamiaReport ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση