Λαμία και Λεβαδειακός έμειναν στο «μηδέν»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 18:16 Λαμία και Λεβαδειακός έμειναν στο «μηδέν»

«Λευκή» ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι του Παντελίδη στον «κυανόλευκο» πάγκο…

Ισόπαλο χωρίς τέρματα, έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και το Λεβαδειακό που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Σάββας Παντελίδης στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «κυανόλευκων», είχε στη διάθεσή του και χρησιμοποίησε 24 ποδοσφαιριστές, θέλοντας να σχηματίσει άποψη για την ετοιμότητα τους ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι όπως είχε προαναγγελθεί ήταν προπονητικού χαρακτήρα ώστε ο Έλληνας τεχνικός να αποκτήσει εικόνες από την αγωνιστική παρουσία των παικτών και από την αποτύπωση της δικής του φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού τους.

Για αυτό χρησιμοποιήθηκαν κι όλοι οι παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι, Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Νούνιεζ, Γιακουμάκης (37’ Τσούκαλος), Ντε Βινσέντι, Καραμάνος, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μαρμεντίνι, Μπενίτεζ, Κορνέζος

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα παρατάχθηκε με την εξής 11αδα: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Σλίβκα, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος (75’ Μπάμπης), Τσούκαλος (68’ Μποάκι).

Από την άλλη και ο Γιασμίνκο Βέλιτς παράταξε το Λεβαδειακό με τους, Μάρκοβιτς, Τσάπρα, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Ντεντάκη, Τσιριγώτη, Νίκα, Βήχο, Βρακά, Δούμτσιο, Σκβάρκα

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι, Στογιάνοβιτς, Σαντομέρσκι, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδης, Μεχία, Λούαλούα, Σάκο, Γιαννιώτας, Αντριάν, Ντουκαρά.

(Φωτογραφίες: @Yiannis Simopoulos Νάσος Σιμόπουλος)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση