Χάος στο γήπεδο της Λιβαδειάς με τη ρίψη δακρυγόνων - Λιποθύμησαν οπαδοί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 18:49 Χάος στο γήπεδο της Λιβαδειάς με τη ρίψη δακρυγόνων - Λιποθύμησαν οπαδοί

Αδιανόητο περιστατικό στη Λιβαδειά, με δακρυγόνο των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο να πέφτει στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού και δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο για να αναπνεύσουν!

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το γήπεδο του Λεβαδειακού, Διονύσης Δεσύλλας, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, δακρυγόνο των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο έπεσε στην εξέδρα των «πράσινων» οπαδών, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να τρέξουν προς τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να μπορέσουν να αναπνεύσουν! Και αυτό, χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό!

Από το δακρυγόνο, φυσικά, δεν επηρεάστηκαν μόνο οι φίλοι του «τριφυλλιού», αλλά και εκείνοι των γηπεδούχων, στις γύρω εξέδρες, με τον Δεσύλλα να μεταφέρει τραγικές εικόνες, με μικρά παιδιά να προσπαθούν να προφυλαχθούν με δάκρυα στα μάτια! Μάλιστα, ένας φίλαθλος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο, μεταφέρνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για εγκληματική στάση από την αστυνομία, καθώς είναι πραγματικά ανήκουστο να πέφτει δακρυγόνο μέσα σε εξέδρα με κόσμο, και σίγουρα απαιτούνται εξηγήσεις.

Το δεύτερο 45λεπτο, καταλαβαίνει κανείς, μετά από όλα αυτά, καθυστέρησε να ξεκινήσει…

Θυμίζουμε, δε, ότι και πριν την έναρξη του αγώνα, σε μικρής έκτασης επεισόδια, περίπου 200 μέτρα από το γήπεδο της Λιβαδειάς, η αστυνομία έκανε άκριτη χρήση δακρυγόνων! H κατάσταση πολύ γρήγορα ηρέμησε, ωστόσο τα χημικά μεταφέρθηκαν με τον αέρα και μέσα στο γήπεδο, με αρκετό κόσμο στην κεντρική εξέδρα να προσπαθεί να βρει έξοδο μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση