Τέλος η δικαστική διαμάχη για τη νομιμότητα του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 22:39 Τέλος η δικαστική διαμάχη για τη νομιμότητα του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας;

Δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει για τη σημερινή συνεδρίαση του Πρωτοδικείου Λαμίας, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα ενημερώνει ότι οι αιτούντες τον διορισμό Προσωρινής Διοίκησης, παραιτήθηκαν από το δικόγραφο της αίτησής τους.

«Μετά την εξέλιξη αυτή», αναφέρει το δελτίο τύπου, «δεν υπάρχει οποιαδήποτε δικαστική διαδικασία αμφισβήτησης της ύπαρξης και λειτουργίας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου. Διαβεβαιώνουμε όλους τους ενασχολούμενους με το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας, ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη των σωματείων και στα καθήκοντα που έχουμε αναλάβει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση