"Τον κατάπιε η γη" - Συναγερμός για αγνοούμενο από έκρηξη σε μεταλλείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 17:25 "Τον κατάπιε η γη" - Συναγερμός για αγνοούμενο από έκρηξη σε μεταλλείο (φώτο αρχείου)

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού του αγνοούμενου.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, την 7η ΕΜΑΚ, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για ένα τραγικό συμβάν που συνέβη λίγο μετά τις 3:00΄ το απόγευμα στην περιοχή "Τσούκα" κοντά στο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport στην περιοχή βρίσκονται τα μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ, όπου μέλη ενός συνεργείου πραγματοποιούσαν ελεγχόμενη έκρηξη.

Όταν μετά την έκρηξη ο υπεύθυνος της ανατίναξης πλησίασε για να δει το αποτέλεσμα, σύμφωνα με μαρτυρίες των σοκαρισμένων συναδέλφων του, άνοιξε η γη και τον "κατάπιε".

Ακολούθησε πανικός, ωστόσο δεν τολμούσε κανείς να πλησιάσει, αφού όπως όλα δείχνουν στο υπέδαφος υπήρχε άλλη στοά από προηγούμενη έκρηξη, η οποία "ρούφηξε" τον άτυχο άνδρα που καταπλακώθηκε από χώματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει για βοήθεια πυροσβεστικές δυνάμεις και η 7η ΕΜΑΚ πλήρως εξοπλισμένη, με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, την ειδική ομάδα αναρρίχησης και όλα τα μηχανήματα.

Ωστόσο όπως λένε οι πληροφορίες η επιχείρηση απεγκλωβισμού του αγνοούμενου είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο σημείο, ενώ υπάρχει πάντα και ο φόβος να υποχωρήσει εκ νέου το έδαφος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση