Λαμία: Νεκρός 30χρονος, πατέρας έξι παιδιών, στο κέντρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 15:00 Λαμία: Νεκρός 30χρονος, πατέρας έξι παιδιών, στο κέντρο της πόλης

Βρέθηκε πεσμένος στα σκαλάκια στην είσοδο εγκαταλειμμένου σπιτιού, πάνω από την οδό Ησαΐα, κοντά στην πλατεία Λαού.

Έναν 30χρονο άντρα βρήκε νεκρό στις 11:00' το πρωί της Παρασκευής (7/9) ένας τοξικομανής, ο οποίος πήγε στο συγκεκριμένο σημείο, όπου κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών εξαρτημένα άτομα. Είναι το γνωστό στέκι στα εγκαταλειμμένα σπίτια, που βρίσκονται μεταξύ των οδών Ησαΐα και Εκκλησιών, στο κέντρο της Λαμίας.

Στην επόμενη φωτογραφία δείτε το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 30χρονος Λαμιώτης.

Πρόκειται για Ρομά πατέρα έξι (6) παιδιών, χρήστη ουσιών, ο οποίος φέρεται να έχει και χτύπημα στο κεφάλι, το οποίο μπορεί όμως να προκλήθηκε και από πιθανή πτώση.

Αρχικά η αστυνομία που έφτασε αμέσως στο σημείο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο άτυχος άντρας ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι πρέπει να βρισκόταν εκεί νεκρός περίπου ένα 48ωρο.

Στην κοινότητα των ρομά, μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, αμέσως ετρεξαν στο σημείο. Μάλιστα στην αρχή κυκλοφόρησε η φήμη για εγκληματική ενέργεια και υπήρχε ένταση στην ατμόσφαιρα, ωστόσο αργότερα τα πνεύματα ηρέμησαν και οι συγγενείς περιορίστηκαν στο θρήνο για να τον άνθρωπό τους.  

Προσαρμοσμένη αναζήτηση