Λαμία: Δίνει μάχη ζωής στην εντατική η κοπέλα που μαχαίρωσε ο 38χρονος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 20:55 Λαμία: Δίνει μάχη ζωής στην εντατική η κοπέλα που μαχαίρωσε ο 38χρονος

24ωρα αγωνίας για την 25χρονη Μαρία, που το απόγευμα της Δευτέρας (24/9) έπεφτε αιμόφυρτη από τις απανωτές μαχαιριές 38χρονου σε σπίτι φίλης της στην περιοχή Γαλανέικα στη Λαμία.

Η άτυχη κοπέλα που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε τη λάθος ώρα σε λάθος μέρος, υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο Νοσοκομείο Λαμίας και πλέον οι επόμενες ώρες θα δείξουν για το αν θα καταφέρει να βγει νικήτρια της φονικής επίθεσης.

Οι γιατροί και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, από την πρώτη στιγμή που η νεαρή κοπέλα έφτασε στα Επείγοντα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έκαναν ότι ήταν δυνατό για να την κρατήσουν στη ζωή.

Έχοντας χάσει πολύ αίμα από τις δολοφονικές μαχαιριές του δράστη, η οποιαδήποτε μετακίνησή της εγκυμονούσε πρόσθετους κινδύνους για τη ζωή της. Έτσι αποφασίσθηκε να προχωρήσουν άμεσα σε χειρουργείο και όλη η ομάδα κάνοντας όσα μπορούσε, κατόρθωσε προς το παρόν να σταθεροποιήσει την κατάστασή της και να προχωρήσει στην αντιμετώπιση των σοβαρών τραυμάτων της. Πλέον η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με τις προσευχές όλων να τη συνοδεύουν για τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα στα οποία θα φανεί η αντίδραση του οργανισμού της.

Κοντά της βρέθηκαν οι δικοί της άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί και από τη μία στιγμή στην άλλη ένα κορίτσι γεμάτο ζωή να δίνει μάχη στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 38χρονος, αντίκριζε μόλις για 2η φορά την κοπέλα. Η τελευταία ήταν στο σπίτι της αδερφής του δράστη, προκειμένου να βοηθήσει τη φίλη της και τα παιδιά της, δύο μικρά κοριτσάκια ηλικίας 9 και 12 ετών, με τα μαθήματά τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δεν έγινε κάτι για να  προκαλέσει τη μήνη του 38χρονου που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Εκείνος ξαφνικά αρπάζοντας ένα κουζινομάχαιρο, άρχισε να χτυπά την άτυχη κοπέλα στην κοιλιά και το θώρακα, μπροστά στα έντρομα μάτια των ανηψιών του!

Η γειτονιά πετάχτηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά των μικρών παιδιών, αλλά και από την αδερφή του δράστη που φώναζαν για βοήθεια. Εκείνη την ώρα να σημειώσουμε ότι έλειπε και το τρίτο παιδί της αδερφής του δράστη.

Δείτε βίντεο από την μεταφορά της κοπέλας από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ:

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ισχυρή αστυνομική δύναμη που συνέλαβε το δράστη, ο οποίος και δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Βρέθηκε να μουρμουρίζει διάφορα ακαταλαβίστικα βουτηγμένος στα αίματα του θύματός του, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την ταυτότητα του δράστη του αιματηρού συμβάντος: Ποιος είναι ο 38χρονος Λαμιώτης που μαχαίρωσε την κοπέλα.

Ο δράστης κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αποτρόπαια πράξη του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση