Λαμία: Δυο παιδιά έπεσαν σε φρεάτιο οικοδομής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 08:35 Λαμία: Δυο παιδιά έπεσαν σε φρεάτιο οικοδομής

Το ένα από τα δυο παιδιά, ηλικίας 18 ετών, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και κινδυνεύει να μείνει ανάπηρο - Το δεύτερο, μια 14χρονη κοπελίτσα, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΓΝ Λαμίας.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 11:00' το βράδυ της Παρασκευής σε ημιτελή οικοδομή, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακροπούλου και Βελισσαρίου, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για δυο ξαδέλφια, ένας 18χρονος και μια 14χρονη, που διαμένουν στη Λαμία και είναι ρομά.  

Τα δυο ξαδέλφια για άγνωστο λόγο ανέβηκαν αργά το βράδυ στην οικοδομή, η οποία ακόμα είναι ημιτελής, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Τα παιδιά ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο της οικοδομής και περπατώντας μέσα στο σκοτάδι δεν είδαν το φρεάτιο με αποτέλεσμα να πέσουν στο κενό. Το ύψος που έπεσαν υπολογίζεται στα 12-15 μέτρα, αφού το φρεάτιο καταλήγει στο δεύτερο υπόγειο της οικοδομής.

Από την "τυφλή" πρώτη ο 18χρονος τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά, ενώ τραυματίας, αλλά σαφώς σε καλύτερη κατάσταση ανασύρθηκε και η 14χρονη, η οποία φαίνεται να στάθηκε πιο τυχερή, αφού έπεσε πάνω στον 18χρονο ξάδελφό της.

Η 14χρονη ειδοποίησε με το κινητό τον αδελφό του 18χρονου, ο οποίος αρχικά έβγαλε τα δυο παιδιά από το υπόγειο και οι γείτονες που άκουσαν τη φασαρία ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Δυστυχώς οι πληροφορίες θέλουν τον 18χρονο πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένο και γι΄αυτό διακομίστηκε εσπευσμένα στη Λάρισα. Μάλιστα φέρεται η μετακίνηση του τραυματία από το υπόγειο στο δρόμο, με τον τρόπο που έγινε, επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την κατάστασή του και το παιδί κινδυνεύει να μείνει παράλυτο.

Η 14χρονη νοσηλεύεται τραυματισμένη, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, στο νοσοκομείο Λαμίας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση