Νεαροί λήστεψαν ανήμπορο Λαμιώτη στη μέση του δρόμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 08:05 Νεαροί λήστεψαν ανήμπορο Λαμιώτη στη μέση του δρόμου

Του άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα και τον άφησαν πεσμένο μέσα στο δρόμο - Αναγνώρισε τους δράστες το θύμα - Τι είπε στο LamiaReport γείτονας που έτρεξε να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Θύμα δύο νεαρών Ρομά έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/10) στο κέντρο της Λαμίας, ένας ηλικιωμένος άνδρας που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Στο στενό της Νικηφόρου Ουρανού στη συμβολή με τη Μάρκου Μπότσαρη, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του δέχθηκε την επίθεση από δύο Ρομά που τον πέταξαν κάτω και του άρπαξαν την τσάντα.

«Άκουσα μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και έτρεξα να δω τι έχει συμβεί…», είπε στο LamiaReport, κάτοικος της περιοχής. «Βγαίνοντας έξω είδα τον άνθρωπο πεσμένο στο οδόστρωμα και δύο νεαρούς τσιγγάνους να απομακρύνονται τρέχοντας από το σημείο».

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στην περιοχή και ξεκίνησε αναζητήσεις προσπαθώντας να εντοπίσει τους δράστες που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν σκούρα ρούχα.

Νεότερες πληροφορίες

Τελικά το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το θύμα αναγνώρισε τους δράστες της ληστείας. Πρόκειται για δύο γνωστούς στην αστυνομία Ρομά, ηλικίας 18 και 23 ετών, που αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθούν.

Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για εύρεση των πραγμάτων του ηλικιωμένου πλην των χρημάτων που είχε μαζί του, καθώς οι δράστες τα πέταξαν πλησίον του σημείου όπου του επιτέθηκαν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση