Επιστημονική Ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 11:38 Επιστημονική Ημερίδα στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων και το και το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας-Παράρτηµα Λαµίας (IEEE Student Branch) διοργανώνουν ημερίδα με θέμα "Cloud Technologies in StartUp, Legislation, Research & Development" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο, που βρίσκεται στην οδό Λεωνίδου 9-11.

Η ημερίδα αποτελεί την 10η κατά σειρά επιστημονική ημερίδα του IEEE Student Branch του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έχει τίτλο "10th Scientific Workshop for Students".

Θέµατα που αφορούν το λεγόµενο σε όλους µας "νέφος-cloud" θα αναλυθούν από καταξιωμένους επιστήμονες και επιχειρηματίες του χώρου από όλη την Ελλάδα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση