Καμένα Βούρλα: Κουκουλοφόρος με όπλο «μπούκαρε» σε γνωστή εταιρία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 10:35 Καμένα Βούρλα: Κουκουλοφόρος με όπλο «μπούκαρε» σε γνωστή εταιρία

Μέρα μεσημέρι έκανε απόπειρα ληστείας.

Απανωτά επεισόδια με δράστη κουκουλοφόρο άνδρα, που κρατούσε πιστόλι, σημειώθηκαν στα Καμένα Βούρλα.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής (21/12) περίπου στις 3:30’ ένας κουκουλοφόρος με πιστόλι «μπούκαρε» σε γνωστή εταιρία ταχυμεταφορών που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο των Καμένων. Διαπιστώνοντας ότι το πιστολι δεν ήταν αληθινό οι ιδιοκτήτες αντέδρασαν και τότε ο κουκουλοφόρος άρπαξε κάποια κουτιά και επιχείρησε να το σκάσει. Αναγκάστηκε όμως να τα ξεφορτωθεί πιο κατω, γιατί τον κυνηγούσε η μισή γειτονιά.

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό κρούσμα με δράστη κουκουλοφόρο στην περιοχή, καθώς δύο μέρες νωρίτερα στις 19:50’ το βράδυ  της Τετάρτης (19/12), ένας άγνωστος εισέβαλε σε κατάστημα περιποίησης νυχιών, αρχικά χωρίς να γίνει αντιληπτός, καθώς η ιδιοκτήτρια με μια πελάτισσα βρίσκονταν σε διπλανό χώρο. Κάποια στιγμή που η ιδιοκτήτρια μετακινήθηκε στον χώρο εισόδου, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή που κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ φέρεται να μη μιλούσε Ελληνικά.

Και σε αυτή την περίπτωση άρπαξε μια τσάντα και εξαφανίσθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνουμε τέλος ότι λίγες μέρες νωρίτερα σημειώθηκε διάρρηξη σε σπίτι στα Καμένα Βούρλα με τις μαρτυρίες να θέλουν δύο δράστες εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε και πάλι όπλο, ενώ ο άλλος είχε λοστό. Προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν το σπίτι γνωστού επαγγελματία και όταν δεν τα κατάφεραν επικεντρώθηκαν στο διπλανό σπίτι που μένει η μητέρα του επαγγελματία. Από κει αφαίρεσαν μία τηλεόραση και άλλες οικιακές συσκευές.

Και σε αυτή την περίπτωση εκπλήσσει το θράσος των διαρρηκτών, καθώς η διάρρηξη έγινε μεταξύ 7 με 9 το βράδυπου υπάρχει κόσμος έξω, ωστόσο δε δίστασαν ακόμη και να φορτώσουν πράγματα πριν εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση