Καμένα Βούρλα: Κινδύνεψαν να πνιγούν δυο κοπέλες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 08:08 Καμένα Βούρλα: Κινδύνεψαν να πνιγούν δυο κοπέλες

Θρίλερ με δυο νεαρές κολυμβήτριες το απόγευμα της Κυριακής στα Καμένα Βούρλα - Πάλευαν για αρκετή ώρα με τα θαλάσσια ρεύματα που τις είχαν παρασύρει - Ευτυχώς άκουσε κάποιος τις εκκλήσεις για βοήθεια.

Οι δυο φίλες, ηλικίας περίπου 18 ετών, πήγαν να απολαύσουν το μπάνιο τους χθες το απόγευμα στο Φάρο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων. Όμως το μπάνιο εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Τα ρεύματα παρέσυραν τα δυο κορίτσια στα ανοιχτά και άρχισαν να τα οδηγούν προς το νησάκι Στρογγυλή. Οι δυο κοπέλες έδωσαν μάχη με τα ρεύματα για αρκετή ώρα χωρίς όμως να καταφέρουν να βγουν. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα απομακρυνόντουσαν όλο και περισσότερο από την παραλία.

Έτσι βρέθηκαν στη μέση του πουθενά, να είναι φοβερά εξαντλημένες και να νιώθουν ότι σιγά - σιγά αρχίζουν να βουλιάζουν.

Πάνω στην απόγνωσή τους με όση δύναμη τους είχε απομείνει κάλεσαν σε βοήθεια. Για καλή τους τύχη ένας λουόμενος στην παράλια άκουσε τις φωνές τους και ενημέρωσε το Λιμενικό το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα.

Σε λίγη ώρα έφτασε στα δυο κορίτσια ένα ιδιωτικό σκάφος που ήταν κοντά και το οποίο ενημερώθηκε από το Λιμενικό και περισυνέλεξε τα δυο κορίτσια που ήταν εξαντλημένα και σοκαρισμένα από την περιπέτεια που έζησαν.

«Ευτυχώς που ήταν καλές κολυμβήτριες και άντεξαν να παλεύουν τόση ώρα με τα ρεύματα. Εάν δεν ξέρουμε την περιοχή, καλό είναι να μην ανοιγόμαστε. Εάν δεν τις άκουγε ο κύριος στην παραλία θα μπορουσε να είχαμε τραγική κατάληξη...», έλεγε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση