Λαμία: Έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα – Δείτε τι έκανε μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 09:05 Λαμία: Έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα – Δείτε τι έκανε μετά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μαστουρωμένος» Ρομά πρωταγωνιστής σε τροχαίο που ευτυχώς περιορίσθηκε μόνο σε υλικές ζημιές…

Πετάχτηκε στο πόδι η γειτονιά στο Παγκράτι Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης (25/6) από το θόρυβο που άκουσαν από τη Λεωφόρο Καλυβίων στο ύψος του ΚΕΥΠ.

Ένα ασημί Polo με οδηγό έναν 21χρονο Ρομά είχε πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, ένα αγροτικό και μία BMW και είχε ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός όμως, που όπως παραδέχτηκε αργότερα στους αστυνομικούς ήταν υπό την επήρεια ουσιών, δεν πτοήθηκε και άρχισε να σπρώχνει το αμάξι του για να απομακρυνθεί από το σημείο!

Ήταν όμως τέτοια η ζαλάδα του, που με την όπισθεν το έσπρωχνε προς την περιοχή των Καλυβίων μπαίνοντας όμως στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα γυμνός από τη μέση και πάνω όπως ήταν και ξυπόλητος, καιγόταν από την άσφαλτο και τις λαμαρίνες και «χοροπηδώντας» το μετακίνησε για καμιά 40αρια μέτρα, ώσπου τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί.

Είναι ευτύχημα πάντως που δεν προκάλεσε κάποιο πιο σοβαρό τροχαίο τόσο κατά την οδήγηση, όσο και στη συνέχεια όταν άρχισε να το σπρώχνει ανάποδα και σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, όπου τα οχήματα αναπτύσσουν σημαντικές ταχύτητες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο 21χρονος συνελήφθη, ενώ ειδοποιήθηκε και γερανός για να το απομακρύνει από το σημείο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας το περιστατικό με τον 21χρονο Ρομά:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από το σημείο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση