Οι νέοι της Λαμίας, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν το πάρκο στο Ισιαδάκι!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:47 Οι νέοι της Λαμίας, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν το πάρκο στο Ισιαδάκι!

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η δράση "Ανανέωση του πάρκου στο Ισιαδάκι".

Τα "Αμπαζούρια" σε συνεργασία με εθελοντές της πόλης μας, αλλά και την βοήθεια της "Fthia in Action", αποφάσισαν να κάνουν την διαφορά και το απόγευμα της Δευτέρας, αντί να πάνε για καφέ με την παρέα τους, καθάρισαν το Ισιαδάκι!

Οι εθελοντές όχι μόνο καθάρισαν "για πάρτη μας" αλλά πραγματοποίησαν και οι ίδιοι το δικό τους πάρτι, αφού μετά το πέρας της δράσης τους, το γιόρτασαν με μπύρες και μουσική στο καθαρό από σκουπίδια Ισιαδάκι!

Τι είναι τα "Αμπαζούρια"?

Τέσσερα νέα κορίτσια. Μια παρέα, φίλες. Η αλλιώς… τα Aμπαζούρια! Φοιτήτριες και όλες τους, με κοινό παρανομαστή την καταγωγή και την αγάπη τους για την Λαμία, τη δράση, την προσφορά, τον εθελοντισμό, την παρέα. Με την αισιοδοξία της ηλικίας τους ονειρεύονται έναν κόσμο καλύτερο. Με τη δύναμη της ψυχής τους, κάνουν ότι μπορούν για να… τον κάνουν καλύτερο.

 

 

Από το Novaci της Ρουμανίας στο Ισιαδάκι της Λαμίας?

Η Fthia in Action στα πλαίσια του Erasmus+ συμμετείχε στην ανταλλαγή νέων με τίτλο "Recycle for your life" που πραγματοποιήθηκε στο Novaci της Ρουμανίας. Συνολικά συμμετείχαν 45 νέοι ηλικίας 15-20 χρόνων από 5 διαφορετικές χώρες (Σλοβενία, Πορτογαλία, Λιθουανία, Ελλάδα και Ρουμανία) όπου σε ανοιχτό διάλογο και με μη τυπικές μεθόδους διδασκαλίας, έμαθαν, έκαναν νέους φίλους, αντάλλαξαν ιδέες και εμπειρίες σχετικά με την ανακύκλωση και την οικολογική συνείδηση.

Αυτές τις ιδέες και εμπειρίες ήρθαν να μεταδώσουν πίσω στην Λαμία οι νέοι της πόλης μας που συμμετείχαν στην ανταλλαγή!

Η Fthia in Action, πάντα δίπλα στους δραστήριους νέους της περιοχής μας, είναι ανοιχτή σε προσκλήσεις τέτοιου είδους!

Ακολουθήστε την Fthia in Action στο Facebook για να ενημερώνεστε για τις μελλοντικές μας δράσεις και συνεργασίες!

https://www.facebook.com/FthiaInAction/

Προσαρμοσμένη αναζήτηση