Δημαιρεσίες την Κυριακή στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 09:18 Δημαιρεσίες την Κυριακή στο Δήμο Λαμιέων

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου ορκίζεται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων και δύο ημέρες αργότερα ο πλειοψηφήσας δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπεσλεμές, όρισε την Ειδική Συνεδρίαση για την ανάδειξη του Προεδρείου και των Επιτροπών που προβλέπει ο σχετικός νόμος (Οικονομική, ΕΠΖ).

Επιπλέον θα εκλεγούν οι εκπρόσωποι για την Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Καλείστε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων 6. την 1η του μηνός Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00  ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη, από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010 [όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019], εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στην ίδια συνεδρίαση. το νεοεκλεγέν Προεδρείο του Δ.Σ. Θα εισάγει προς συζήτηση και λήψη απόφασης, το θέμα εκλογής εκπροσώπων του Δήμου Λαμιέων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με το άρθρο 8, παρ. 1 του Ν. 4279/2014,

Θέμα 1°: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου.

Εισηγητής: Προεδρεύων Σύμβουλος Δημήτριος Μπεσλεμές.

Θέμα 2°: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Οικονομικής Επιτροπής.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.

Θέμα 3°: Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.

Θέμα 4°: Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Λαμιέων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων [Π.Ε.Δ.] Στερεάς Ελλάδας

Εισηγητής Πρόεδρος Δ.Σ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com