Λαμία: Την έκλεψε την ώρα που κοιμόταν - Πήρε ακόμη και τα κλειδιά του μαγαζιού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019 10:58 Λαμία: Την έκλεψε την ώρα που κοιμόταν - Πήρε ακόμη και τα κλειδιά του μαγαζιού

Με ένα «σμπάρο» δύο διαρρήξεις για 36χρονο Αλβανό….

Απίστευτο θράσος είχε 36χρονος διαρρήκτης από την Αλβανία που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9) στη Λαμία από αστυνομικούς.

Γύρω στις 2:00’ πμ είχε διαρρήξει διαμέρισμα 1ου ορόφου σε συνοικία της Λαμίας την ώρα που η 66χρονη ιδιοκτήτριά του κοιμόταν στο δωμάτιο της.

Αφαίρεσε ένα ρολόι, χρήματα (255 ευρώ) και κάποια έγγραφα που πήρε βιαστικά, ενώ βρήκε και ένα ζευγάρι κλειδιά τα οποία άνοιγαν το μίνι μάρκετ που διατηρεί η γυναίκα στο ισόγειο. Χωρίς να χάσει χρόνο εισήλθε σαν κύριος στο μίνι μάρκετ και αφαίρεσε κούτες τσιγάρα και άλλα πράγματα που τον ενδιέφεραν.

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη, όπως λέει η παροιμία και ο 36χρονος έπεσε σε νυχτερινό έλεγχο των αστυνομικών της Ασφάλειας, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει τα πράγματα που είχε επάνω του, καθώς και τα διαρρηκτικά εργαλεία που κουβαλούσε.

Προσήχθη στο Τμήμα και ομολόγησε την πράξη του, με την παθούσα να ενημερώνεται λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα κλοπής!

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Λαμίας, ενώ ο κλέφτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση