Μακρυχέρα Λαμιώτισσα πήγε σε γάμο και τους «ξάφρισε»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 08:00 Μακρυχέρα Λαμιώτισσα πήγε σε γάμο και τους «ξάφρισε»

Η θρασύτατη "κυρία" ήταν μάλιστα και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων στις πρόσφατες εκλογές...

Ο λόγος για μια 50χρονη από τη Λαμία η οποία βρέθηκε "καλεσμένη" σε έναν γάμο στη Λάρισα, όπου η οικογένεια της νύφης έζησε εφιαλτικές στιγμές, αφού την παραμονή του γάμου "έκαναν φτερά" ακόμη και τα χρήματα που είχαν δώσει σε φακελάκια ως δώρο στην κοπέλα που παντρευόταν.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018 όταν η "φίλη" από τη Λαμία προσφέρθηκε να βοηθήσει στις ετοιμασίες του γάμου την οικογένεια της νύφης, αφού γνώριζε την αδελφή της μητέρας της.

Την παραμονή του γάμου στο τραπέζι που έγινε στο σπίτι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό της. Την ώρα που όλοι ήταν απασχολημένοι η μακρυχέρα έβαλε χέρι στην τσάντα της θείας, της νύφης, στο συρτάρι της κρεβατοκάμαρας, ακόμη και σε κάποια από τα φακελάκια με τα χρήματα που είχε στο κομοδίνο η νύφη που της τα είχαν δώσει ως δώρο του γάμου.

Γύρω στις 4:30' τα ξημερώματα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το γλέντι που ήταν σε εξέλιξη, όταν πρώτη η θεία ανακαλύπτει ότι έλειπαν χρήματα από τη τσάντα της. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν τα μόνα που είχαν κλαπεί και όλοι πάγωσαν.

«Δεν θα βγει κάνεις από το σπίτι αν δεν γίνει σωματικός έλεγχος... Οι άντρες θα ψάξουν τους άντρες και οι γυναίκες τις γυναίκες...», είπε ο αδελφός της νύφης που ήταν και ο πιο ψύχραιμος.

Συγγενείς, συμπεθέρια, φίλοι κολλητοί και κολλητές, όλοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλον, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. Ακολούθησε σωματικός έλεγχος σε όλους και δεν βρέθηκε τίποτα πάνω σε κανέναν.

Η "φίλη" από τη Λαμία επειδή ένιωσε προσβεβλημένη, από τον σωματικό έλεγχο που της εγινε, ζήτησε να φύγει. Την τελευταία στιγμή όμως γύρισε από την πόρτα για να πάει στην τουαλέτα για σωματική της ανάγκη, όπως είπε. Η νύφη άκουσε ένα ντουλάπι της τουαλέτας να ανοιγοκλείνει και κατάλαβε.

Όταν η 50χρονη βγήκε για να φύγει της ζήτησαν να την ψάξουν και πάλι. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε. Όμως δεν μπόρεσε να το αποφύγει, αφού δεν είχε κάποια σοβαρή δικαιολογία. Στο δεύτερο έλεγχο βρέθηκαν τα χρήματα επιμελώς κρυμμένα μέσα στο εσώρουχό της.

Η μακρυχέρα κυρία αναγκάστηκε να παραδεχτεί την πράξη της και να επιστρέψει τα χρήματα, τα οποία συνολικά ήταν 1.680€.

Τη βάλαμε στο σπίτι μας και μας έκλεψε

«Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω αυτό που ζήσαμε. Μας χάλασε την πιο ωραία στιγμή της ζωής μας. Την ημέρα που παντρευόταν η κόρη μου εμείς τρέχαμε στην αστυνομία και στα αυτόφωρα για την "κυρία". Τη βάλαμε στο σπίτι μας, τη φιλοξενήσαμε και μας έκλεψε....», είπε στο LamaReport η μητέρα της νύφης.

Στο αυτόφωρο

Την ίδια ημέρα η 50χρονη Λαμιώτισσα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλακή με τριετή αναστολή. Στο δικαστήριο η κατηγορούμενη είπε ότι μετάνοιωσε για την πράξη της και ότι πήρε τα χρήματα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Σήμερα Τετάρτη (9/10) ήταν να γίνει στη Λάρισα η δίκη της, σε 2ο βαθμό, όμως αναβλήθηκε για τις 4/5/2020.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η εν λόγω κυρία ήταν υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος Λαμιέων στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση