Λαμία: Προφυλακιστέος ο 27χρονος Ρομά για τη ληστεία στον ηλικιωμένο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 09:06 Λαμία: Προφυλακιστέος ο 27χρονος Ρομά για τη ληστεία στον ηλικιωμένο

Ένταση έξω από τα δικαστήρια από τους συγγενείς του…

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος ο 27χρονος Ρομά που την Κυριακή 10 Νοεμβρίου μαζί με 30χρονο συνεργό του – που απολογείται την Τετάρτη – λήστεψαν στην είσοδο του σπιτιού του ηλικιωμένο στο Αργυροχώρι Υπάτης.

Οι δύο δράστες με τη χρήση σωματικής βίας, έριξαν κάτω τον παππού και του απέσπασαν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Με την κακουργηματική κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία με τον 30χρονο, δεν έπεισε κατά την απολογία του τους δικαστικούς λειτουργούς και θα μεταφερθεί σε Κατάστημα Κράτησης μέχρι την τακτική δικάσιμο.

Με την ανακοίνωση της απόφασης προφυλάκισης, συγγενείς του ξέσπασαν σε φωνές αποδοκιμασίας, ενώ η μητέρα του λιποθύμησε στις σκάλες του Δικαστηρίου και στη συνέχεια στο απέναντι πεζοδρόμιο όπου τη μετέφεραν οι υπόλοιποι Ρομά.

Για μερικά λεπτά επικράτησε ένταση έξω από τα Δικαστήρια, οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως που ήταν εκεί, δεν επέτρεψαν να δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο.

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου το μεσημέρι για την ίδια υπόθεση θα περάσει το κατώφλι των Δικαστηρίων και ο 30χρονος συνεργός του, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση