Βρήκε νεκρό τον 49χρονο αδερφό του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 10:39 Βρήκε νεκρό τον 49χρονο αδερφό του

Τρεις απανωτοί αιφνίδιοι θάνατοι στη Βοιωτία…

Έψαχνε τον αδερφό του στο τηλέφωνο και όταν πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.

Συνέβη το πρωί της Πέμπτης (9/1) στον Ορχομενό. Γύρω στις 10:30’ εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 48χρονος από τον αδερφό του, ο οποίος κάλεσε αμέσως ιδιώτη γιατρό. Δυστυχώς όμως ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα που όλα δείχνουν ότι έφυγε από παθολογικά αίτια βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Δυστυχώς όμως την ίδια ημέρα καταγράφηκαν άλλα δυο δυσάρεστα περιστατικά με αιφνίδιους θανάτους επίσης στη Βοιωτία και συγκεκριμένα σε Θήβα και Λιβαδειά.

Ειδικότερα στις 7:45’ το πρωί, ένας 55χρονος ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνους στο στήθος, χάνοντας τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του. Οι δικοί του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Τέλος το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λιβαδειά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από αστυνομικούς του οικείου τμήματος ένας 67χρονος. Την αστυνομία ειδοποίησε ο γιος του άτυχου άνδρα ο οποίος είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι ο 67χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και λάμβανε καρδιολογικά φάρμακα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση