Ερευνούν νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία - Εξετάζονται οι επαφές νεαρής γυναίκας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 09:27 Ερευνούν νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λαμία - Εξετάζονται οι επαφές νεαρής γυναίκας

Την "κοπάνησε" από το νοσοκομείο όταν της είπαν ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

Ένα ακόμη επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού που έχει σχέση με τη Λαμία είναι μεταξύ των 55 συνολικά κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/4) ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πρόκειται για γυναίκα ρομά από τη Λαμία, η οποία διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή ρομά πήγε το παιδί της, το οποίο αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα. Εκεί τους έγιναν εξετάσεις και η μητέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Την "κοπάνησε"

Όταν όμως της είπαν να περιμένει για να δώσει ιστορικό και άλλες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, καθώς και η αστυνομία η οποία αναζητούν τη νεαρή ρομά η οποία είναι επικίνδυνη για διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η συγκεκριμένη γυναίκα την Κυριακή του Πάσχα ήταν σε συγγενικό σπίτι στη Λαμία και γι αυτό δόθηκε εντολή από τον ΕΟΔΥ να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της στην πόλη της Λαμίας και ήδη έχουν μπει σε «καραντίνα» τα μέλη της οικογένειας με την οποία ήρθε σε επαφή ανήμερα του Πάσχα.

Επιπλέον το απόγευμα της Πέμπτης παρουσιάστηκαν στο ΓΝ Λαμίας ο σύζυγος και ο αδερφός της Ρομά για εξέταση και έμειναν σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που τους έγινε. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι την ίδια ώρα, 14 δείγματα από "ύποπτα" περιστατικά του Νοσοκομείου Λαμίας, επέστρεφαν από το Εργαστήριο του ΕΚΠΑ ως αρνητικά.

Ας ελπίσουμε ότι και σε αυτή την περίπτωση, όπως και του 54χρονου αυτοκινητιστή από τη Λαμία, δεν θα υπάρχει διασπορά του ιού στην περιοχή μας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση