Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα ελευθέρας βοσκής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 08:12 Φθιώτιδα: Αγριογούρουνα ελευθέρας βοσκής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φόβοι για πολλά τροχαία όταν ξεκινήσει και πάλι η κανονική κίνηση…

Επέστρεψαν στον… τόπο του εγκλήματος τα δύο μεγαλόσωμα αγριογούρουνα στην αυλή του Αντιδήμαρχου Μακρακώμης Πάνου Κοντογεώργου και αυτή τη φορά έφεραν και το σόι τους!

Όχι δύο αλλά πέντε μεγάλα αγριογούρουνα έβοσκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στον κήπο του στη Γραμμένη, χωρίς να δείχνουν να ενοχλούνται καθόλου από το φως και τη φασαρία του σπιτιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο παράξενος αιφνιδιασμός της πρώτης φοράς που είχε και χιουμοριστική διάθεση, μετατράπηκε σε προβληματισμό για τον κ. Κοντογεώργο καθώς όπως λέει «τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται πλέον δύσκολα, γιατί εάν ξεχάσει κάποιος και κάποια πόρτα ανοιχτή θα βρεθούν και σε καμία κρεβατοκάμαρα ...».

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον κ. Κοντογεώργο και όπως μας είπε, προβληματίζεται σοβαρά για το τι θα γίνει όταν με το καλό λήξει η καραντίνα. Την προηγούμενη ημέρα σημειώθηκε ένα τροχαίο στη γέφυρα στο Πλατύστομο, ενώ ένα ακόμη αυτοκίνητο το ίδιο βράδυ ήρθε αντιμέτωπο με δύο κοπάδια αγριογούρουνα στο επαρχιακό δίκτυο χωρίς ευτυχώς να έχουμε σύγκρουση. «Αν στα 5-10 αυτοκίνητα που μπορεί να κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες, είχαμε δύο περιστατικά, τότε τι θα γίνει όταν με το καλό ο κόσμος επιστρέψει στις δουλειές του και στις άλλες ασχολίες του;», αναρωτιέται ο κ. Κοντογεώργος εμφανώς προβληματισμένος για την αύξηση του αριθμού των άγριων αυτών ζώων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση