Ράχες: Σκύλος δάγκωσε άσχημα κοριτσάκι στο πρόσωπο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020 15:12 Ράχες: Σκύλος δάγκωσε άσχημα κοριτσάκι στο πρόσωπο (φώτο αρχείου)

Το 10χρονο κοριτσάκι πήγε να το χαϊδέψει και το σκυλί του επιτέθηκε.

Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει κακό, μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του σκύλου, αλλά και άλλων παιδιών που έπαιζαν μαζί με το άτυχο κοριτσάκι το απόγευμα της Τετάρτης στις Ράχες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η 10χρονη έπαιζε μαζί με αλλά παιδάκια κοντά στο παλιό δημοτικό σχολείο στην παραλία Ραχών.

Εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ο ιδιοκτήτης με το σκύλο, ένα Αμέρικαν Σταφορντσάϊρ τεριέ (όπως αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία αρχείου).

Το κοριτσάκι που όπως λένε έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλιά και στα ζώα γενικά, πήγε για να χαϊδέψει το σκυλί. Όμως ο σκύλος ξαφνικά, με μια κίνηση, άρπαξε το παιδί από το πρόσωπο και το δάγκωσε πολύ άσχημα στο μάγουλο.

Ο ιδιοκτήτης ευτυχώς αντέδρασε άμεσα και ψύχραιμα και απομάκρυνε αμέσως το σκυλί από το παιδί, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος με δικό του αυτοκίνητο και με συνοδό μετέφερε το κοριτσάκι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Επειδή όμως το τραύμα ήταν σοβαρό η 10χρονη χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύεται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση