Λαμία: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο 42χρονος σωφρονιστικός, πατέρας ενός παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 09:32 Λαμία: Σκοτώθηκε σε φοβερό τροχαίο 42χρονος σωφρονιστικός, πατέρας ενός παιδιού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τον φώναξαν να πάει εκτάκτως στη δουλειά του και σκοτώθηκε στο δρόμο - Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του σωφρονιστικοί υπάλληλοι που και αυτοί εκείνη την ώρα πήγαιναν στις φυλακές Δομοκού  - Θρήνος στο νοσοκομείο Λαμίας από συγγενείς, συναδέλφους και φίλους - Αύριο το απόγευμα η κηδεία του στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 8:00'  το βράδυ της Τρίτης στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού, λίγο μετά την διασταύρωση του "ICE", την ώρα που το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό από τη βροχή.

Ο 42χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος Κώστας Κουλακιώτης, ο οποίος διέμενε στην Αγία Μαρίνα και υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού, κλήθηκε να πάει εκτάκτως στην υπηρεσία του όπως και άλλοι συνάδελφοί του από Λαμία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχαν δώσει ραντεβού κάπου πάνω από το νοσοκομείο Λαμίας για να πάνε στις φυλακές όλοι μαζί.

Ο άτυχος 42χρονος, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι κάνει σχεδόν καθημερινά για χρόνια αυτό το δρομολόγιο, οδηγούσε ένα Toyota Hilux ασημί.

Ξαφνικά στη στροφή μετά το "ICE" ο 42χρονος έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο ξήλωσε μία πινακίδα, "έκοψε" μια κολόνα φωτισμού και άρχισε να κάνει τούμπες.

Δυστυχώς ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ άσχημα και να χάσει τη ζωή του επί τόπου.

Στο σημείο ακολούθησε πανικός. Οι συνάδελφοί του βρέθηκαν αμέσως κοντά του και έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια. Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την τροχαία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν αμέσως στον τόπο του τραγικού συμβάντος και παρέλαβαν τον 40χρονο, διαπίστωσαν και αυτοί ότι ήταν ήδη αργά.

«Κάποτε θα γινόταν το κακό. Μας φωνάζουν συνέχεια νυχτιάτικα με κακές καιρικές συνθήκες εκτάκτως για έρευνες στα κελιά. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, αλλά δυστυχώς δεν ακούει κανείς. Τι θα πουν τώρα στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου;»

Αύριο η κηδεία

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Κώστα Κουλακιώτη θα πουν συγγενείς , φίλοι και συνάδελφοι, αύριο Πέμπτη στις 5:00' το απόγευμα στην Αγία Μαρίνα Στυλίδας.

Δείτε τι είπε στην κάμερα αυτόπτης μάρτυρας που είδε το αυτοκίνητο να στριφογυρίζει στον αέρα και τον οδηγό να πετάγεται αυτό.

Δείτε φωτογραφίες από το θανατηφόρο τροχαίο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση