Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το συγκινητικό αντίο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 07:00 Το συγκινητικό αντίο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

«Θα μας λείψεις και δεν θα ξεχαστείς ποτέ...», λένε οι συνάδελφοί του στον αδικοχαμένο Κώστα Κουλακιώτη.

Το δικό τους συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του συναδέλφου τους Κώστα Κουλακιώτη, απέστειλαν τα μέλη της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Φυλακών Δομοκού, προκειμένου να εκφράσουν την οδύνη τους για τον ξαφνικό χαμό του.

«Τα μάτια μας έχουν στερέψει από τα δάκρυα, για τον αιφνίδιο και άδικο χαμό τού συναδέλφου μας και πατέρα ενός παιδιού, Κωνσταντίνο, ο οποίος κατά την προσέλευση στην εργασία του, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δρόμο. Ένα δρόμο που δεν συγχωρεί και έγινε η αιτία ενός τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος.

Η είδηση πάγωσε το αίμα στις καρδιές μας και για μία ακόμη φορά το Γ.Κ.Κ. ΔΟΜΟΚΟΥ βυθίστηκε στο πένθος. Η δουλειά μας όμως δεν σταματά. Εμείς τρέπει να συνεχίσουμε να οδηγούμε στον ίδιο δρόμο ανεξαρτήτως των συνθηκών, οι πόρτες της φυλακής θα συνεχίσουν να ανοίγουν και να κλείνουν, αλλά τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Ο δρόμος δεν θα είναι ο ίδιος, η δουλειά δεν θα είναι η ίδια, τα ρεπό μας δεν θα είναι τα ίδια.

Αγαπημένε μας "Κούλα", έφυγες νωρίς. Θα μας λείψεις και δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος. Να τους δώσει ο Θεός τη δύναμη για να αντεπεξέλθουν σε αυτή τη δυσβάσταχτη τραγωδία. Όλοι οι συνάδελφοι του Γ.Κ.Κ. ΔΟΜΟΚΟΥ θα βρίσκονται για πάντα στο πλευρό της για ότι και αν χρειαστεί.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ΑΘΑΝΑΤΟΣ!»