Λαμία: Απίστευτο τροχαίο - Έπεσαν στο ποτάμι - Σώθηκαν από θαύμα (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 07:22 Λαμία: Απίστευτο τροχαίο - Έπεσαν στο ποτάμι - Σώθηκαν από θαύμα (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Τέσσερα άτομα βρέθηκαν με το αυτοκίνητο στο ποτάμι μετά από τροχαίο και ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους...

Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2:00' το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας - Μοσχοχωρίου στο ύψος του εργοστασίου «Ιόλη», με αποτέλεσμα ένα αργοτικό με τέσσερα άτομα να καταλήξει μέσα στο ποτάμι.

Η Τροχαία Λαμίας προσπαθεί να βγάλει άκρη για το πως έγινε το τροχαίο και ένα αγροτικό με τέσσερα άτομα βρέθηκε μέσα στο ποτάμι. «Αν είχε αναποδογυρίσει θα είχαν πνιγεί γιατί το ποτάμι έχει δυο μέτρα νερό...», μας είπε αγρότης της περιοχής.

Ο καθένας λέει τα δικά του

Όπως υποστήριξαν οι τέσσερις Αλβανοί που ήταν στο αγροτικό, αλλά και ένας αυτόπτης μάρτυρας με τρακτέρ, ο 42χρονος οδηγός του skoda έχασε τον έλεγχο, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε πάνω στο αγροτικό, το οποίο βρέθηκε στο ποτάμι μαζί με τους τέσσερις επιβάτες.

Από την πλευρά του ο 42χρονος οδηγός του skoda υποστηρίζει ότι βγήκε από έναν κάθετο χωματόδρομο ένα τρακτέρ και για να το αποφύγει έπεσε πάνω στο αγροτικό, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνουν οι άλλοι μάρτυρες.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν

Οι τρεις Αλβανοί κατάφεραν να βγουν γρήγορα, ο ένας όμως είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αγροτικό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ.

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον τόπο του συμβάντος και το τέταρτο άτομο είχε απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια των άλλων που ήταν στο σημείο.

«Είναι πραγματικά θαύμα που βγήκαν όλοι τους ζωντανοί και χωρίς να έχουν τραυματιστεί...», είπε στο LamiaReport ένας διερχόμενος αγρότης.

Δείτε βίντεο από τον τόπο του τροχαίου....

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση