Συνέλαβαν τους ανήλικους που «χτύπησαν» ταξί τα ξημερώματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 07:36 Συνέλαβαν τους ανήλικους που «χτύπησαν» ταξί τα ξημερώματα (φωτογραφία αρχείου)

Ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών…

Τέσσερις (4) ανήλικους Ρομά συνέλαβε τη νύχτα η αστυνομία με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής και την πρόκληση φθορών.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/6) οι ανήλικοι έσπασαν το τζάμι από ταξί που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Τυμφρηστού προκειμένου να κλέψουν ότι έβρισκαν μέσα σε αυτό.

Ο συναγερμός όμως τους τρόμαξε και το έβαλαν στα πόδια, πλην όμως δεν άργησαν να συλληφθούν και να βρεθούν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας που διενεργεί την προανάκριση, εξετάζεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη «παρέα» να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες που έχουν σημειωθεί στην πόλη, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται ειδικό διαρρηκτικό εργαλείο που χρησιμοποιήσαν οι δράστες για να σπάσουν το παράθυρο του αυτοκινήτου και το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση