Φθιώτιδα: Τραγικό δυστύχημα - Εγκλωβίστηκε στο τρακτέρ που ανατράπηκε και κάηκε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 11:14 Φθιώτιδα: Τραγικό δυστύχημα - Εγκλωβίστηκε στο τρακτέρ που ανατράπηκε και κάηκε

Θρήνος για τον 63χρονο Κωνσταντίνο Γαλανό, από το Καινούργιο, που είχε μεταβεί για αγροτικές δουλειές στην Καρυά όπου συνέβη το κακό..

Εκτροπή ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα στην ορεινή Καρυά του Δήμου Kαμένων Βούρλων είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του οδηγού του το απόγευμα του Σαββάτου (27/6).

Από την ανατροπή του τρακτέρ προκλήθηκε πυρκαγιά που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο οδηγός του Κωνσταντίνος Γαλανός του Χαραλάμπους, 63 ετών που ήταν κάτοικος Καινουρίου και μετέβαινε για αγροκτηνοτροφικές δουλειές στην περιοχή.

Η πυρκαγιά που απείλησε δασική έκταση ελέγχθηκε από την άμεση επέμβαση του ΠΚ Άγιου Κωνσταντίνου, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο οδηγό, τον απεγκλωβισμό κ την ανάσυρση του οποίου ανέλαβαν οι πυροσβέστες.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κι αστυνομικοί του ΑΤ Καμένων Βούρλων για να ερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το σημείο της ανατροπής είναι ιδιαίτερα δύσβατο κι επιστρατεύτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης για να οδηγήσει τις Αρχές.

Λίγο πριν τις 7 στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός διέμενε με την οικογένειά του στο Καινούριο Καμένων Βούρλων με καταγωγή από την Ανάβρα Αλμυρού (Γούρα). Ήταν εξωστρεφής άνθρωπος και ιδιαίτερα αγαπητός για αυτό και η είδηση του θανάτου του έπεσε σα βόμβα στην τοπική κοινωνία.

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία της κηδείας του. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση