«Έφυγε» ο Λαμιώτης Αρχιτέκτονας Στάθης Κατσαντώνης σύζυγος της Ελπίδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 07:14 «Έφυγε» ο Λαμιώτης Αρχιτέκτονας Στάθης Κατσαντώνης σύζυγος της Ελπίδας

Σήμερα το μεσημέρι η κηδεία στην Ξηριώτισσα Λαμίας - Βαρύ πένθος για την αγαπημένη τραγουδίστρια από την Σπερχειάδα.

Δύσκολες ώρες για την Ελπίδα η οποία έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Στάθη Κατσαντώνη, σε ηλικία 83 ετών, με συνέπεια να βυθιστεί σε βαρύ πένθος.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1979 και μαζί έζησαν 41 ευτυχισμένα χρόνια, με τα παιδιά τους, την Ήρα και τον Στέφανο να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Η κηδεία του αρχιτέκτονα Στάθη Κατσαντώνη θα γίνει στις 12:30' το μεσημέρι της Δευτέρας (6/7) στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λαμία.

Τι είχε πει για το γάμο και τον σύζυγό της η Ελπίδα σε παλαιότερη συνέντευξή της,

«Ο γάμος θέλει δουλειά για να κρατήσει. Χρειάζεται σοβαρότητα, τεράστιο σεβασμό, θαυμασμό και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο άνδρας μου ποτέ δεν με ζήλεψε. Χαιρόταν με τις επιτυχίες μου. Αλλά δεν έδινα και εγώ ποτέ δικαιώματα. Δεν ήθελα να χωρίσω. Έβλεπα τους περισσότερους καλλιτέχνες χωρισμένους, με δεύτερους γάμους, και δεν ήθελα τα παιδιά μου να περάσουν τέτοια προβλήματα. Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το «Καμιά φορά». Γράφτηκε σε μια περίοδο που είχα έρθει σε ρήξη με τον άνδρα μου. Τον θυμάμαι, λοιπόν, να μπαίνει μέσα στο στούντιο, να τραγουδάω αυτό το τραγούδι και να με παίρνει αγκαλιά.

Αν δεν ήταν ο άνδρας μου, θα πείναγα. Δούλεψα πολύ λίγο στη νύχτα ως ελεύθερη και, όταν παντρεύτηκα, δούλευα επιλεκτικά. Δεν εργαζόμουν νύχτα, μόνο τον χειμώνα. Το καλοκαίρι έκανα διακοπές με τα παιδιά μου. Μπορεί να τραγουδούσα ποπ για την εποχή, αλλά δεν ήμουν μοντέρνος άνθρωπος, ειδικά πάνω στον θεσμό της οικογένειας....»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση