Λαμία: Διαρρήκτης - ακροβάτης πήδηξε από τον τρίτο όροφο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 08:10 Λαμία: Διαρρήκτης - ακροβάτης πήδηξε από τον τρίτο όροφο

Μετά το σάλτο μορτάλε συνέχισε να τρέχει αλλά τον συνέλαβαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.!

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία, διαδραματίστηκαν λίγο μετά τις 7:30’ το απόγευμα της Τρίτης (21/7) στην οδό Έσλιν στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ένας 30χρονος Ρομά, είχε διαρρήξει διαμέρισμα σε πολυκατοικία και είχε εγκλωβιστεί στον 3ο όροφο από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που ειδοποιήθηκαν από την ιδιοκτήτρια.

Ο διαρρήκτης στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έσπασε τζαμαρία παραθύρου και πήδησε από κει σε σημείο που βρισκόταν στον 1ο όροφο και απτόητος συνέχισε να τρέχει! Παρά τη «φιλότιμη» προσπάθειά του όμως, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και βρέθηκε με χειροπέδες.

Η ιστορία είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα με τον Ρομά να κατοπτεύει το διαμέρισμα που ήθελε να κλέψει. Μάλιστα χτύπησε και το κουδούνι για να διαπιστώσει αν βρισκόταν κανείς μέσα. Η 68χρονη ιδιοκτήτρια όμως βρισκόταν στην βεράντα με τα λουλούδια της και φαίνεται ότι δεν το άκουσε.

Ο διαρρήκτης τότε παραβίασε την πόρτα, όμως λίγες στιγμές αργότερα και ενώ είχε αφαιρέσει ένα κουτί με κοσμήματα αξίας 200 ευρώ, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια, η οποία πήρε τηλέφωνο το «100». Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ εγκλώβισε τον 30χρονο διαρρήκτη στο χώρο με αποτέλεσμα να φτάσει να σαλτάρει από τον 3ο όροφο προκειμένου να διαφύγει, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Μάλιστα στην προσπάθειά του αυτή, φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά και χρειάστηκε να του τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο νάρθηκας στο χέρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για κάτοικο της περιοχής των Σοφάδων που είχε προγραμματίσει «καταδρομική» στη γειτονική Φθιώτιδα, αλλά βρέθηκε με χειροπέδες και θα οδηγηθεί για τα περαιτέρω στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση