Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός παραλίας στον Καραβόμυλο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:14 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός παραλίας στον Καραβόμυλο (ΦΩΤΟ)

Ο καθαρισμός της παραλίας στον Καραβόμυλο εξελίχθηκε σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού, 26 εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, συναντήθηκαν με όρεξη και ενέργεια για να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για το περιβάλλον που αγαπάμε.

Μέσα σε περίπου μιάμιση ώρα κατάφεραν να συγκεντρώσουν περίπου 120 κιλά σκουπιδιών. Υπήρχε μεγάλη ποσότητα σε γόπες, πλαστικά μπουκάλια, ποτήρια μίας χρήσεως και καλαμάκια. Ακολουθούσαν οι συσκευασίες, σακούλες καθώς και κομμάτια πλαστικού.

Κατά τη διάρκεια της δράσης αρκετοί λουόμενοι έμαθαν για την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκαν πως θα συμβάλλουν στο να παραμένουν οι θάλασσές μας καθαρές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Σύλλογο Γυναικών Καραβομύλου Καλλιπάτειρα, τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβομύλου και το 2ο Νηπιαγωγείο Καραβόμυλου για τη συμμετοχή και τη στήριξη, καθώς και τις 2 εθελόντριές μας Lotte και Clelia, από Γαλλία και Βέλγιο, οι οποίες θα είναι μαζί μας 5 μήνες σε όλες τις περιβαλλοντικές δράσεις που διοργανώνουμε στην περιοχή.

Ο επόμενος καθαρισμός παραλίας θα είναι στις Ράχες Φθιώτιδας, την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 10.30 με σημείο αφετηρίας το NISI Πολυχώρος.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.facebook.com/events/2417944325169791/