Φθιώτιδα: Οι θέσεις τακτικού προσωπικού στην υγεία μέσω ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 08:14 Φθιώτιδα: Οι θέσεις τακτικού προσωπικού στην υγεία μέσω ΑΣΕΠ

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις 1.209 θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 28.

Στις παραπάνω θέσεις περιλαμβάνονται και 11 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, δύο (2) θέσεις στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και μία (1) ΔΕ στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.

Αναλυτικά:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (1)

ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ (1)

ΠΕ ΧΗΜΕΙΑΣ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ - ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ (1)

ΤΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (1)

ΤΕ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (1)

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (1)

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (3)

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ (1)

ΔΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ (1)

ΚΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ

ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ (1)

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ (1)

ΚΥ ΔΟΜΟΚΟΥ

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ (1)

Στο σύνολο της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας υπάρχουν 119 θέσεις και στις 4 κατηγορίες.

Δείτε ΕΔΩ.

Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 7 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 8 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com