Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Δήμο Καλαμπαλίκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 10:35 Το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο Δήμο Καλαμπαλίκη

Σήμερα στις 5:30' το απόγευμα η κηδεία του Δήμου Καλαμπαλίκη, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας.

Η Λαμία και η Φθιώτιδα θρηνεί τον πρώην Αστυνομικό και Αυτοδιοικητικό Δημοσθένη Καλαμπαλίκη που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το πρωί της Δευτέρας την ώρα που έκανε τον πρωινό του περίπατο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου (δείτε εδώ)

Αύριο η κηδεία στο Παγκράτι

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και δημότες της Λαμίας θα πουν το τελευταίο αντίο στο Δήμο Καλαμπαλίκη αύριο Τρίτη (18/8) στις 5:30 το απόγευμα στον ιερό ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4:30΄το απόγευμα.

Το ψήφισμα του Δ.Σ. μετά από κατεπείγουσα σύγκληση

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων,  με αφορμή τον θάνατο του πρώην αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων Δημοσθένη Καλαμπαλίκη, μετά από πρόταση του Δημάρχου Ευθυμίου Καραΐσκου, συνήλθε σήμερα, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση,  με θέμα  «Συλλυπητήριο ψήφισμα και απόδοση τιμών του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων,  για το θάνατο του πρώην Αντιδημάρχου και πρώην Γενικού Γραμματέα του Δήμου Δημοσθένη Καλαμπαλίκη» και με την υπ.αριθ.207/2020 απόφαση του, ομόφωνα  ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα:

«… Ο πρώην Αντιδήμαρχος και πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Δημοσθένης Καλαμπαλίκης υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Λαμιέων με ήθος, εντιμότητα και ευσυνειδησία. Για τον αδόκητο θάνατο του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλους μας, το Δημοτικό Συμβούλιο οφείλει να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν. Ομόφωνα αποφάσισε :

- Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια  του Δημάρχου και όλων  των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.

- Να παραστεί αντιπροσωπεία του με επικεφαλής το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο  στην εξόδιο ακολουθία.

- Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων.

-  Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Κυροδήμο, ως εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων και

- Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο..…..»

......................................................................................................

Η Ν.Ε. Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής για τον θάνατο του Δήμου Καλαμπαλίκη

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει τα  ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του πρώην Αντιδημάρχου και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Λαμιέων, Δήμου Καλαμπαλίκη για τον αδόκητο θάνατό του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ν.Ε. Φθιώτιδας Κινήματος Αλλαγής
Προσαρμοσμένη αναζήτηση