Λαμία: Μετά τους καθρέφτες έβαλαν στο μάτι τα λάστιχα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 13:15 Λαμία: Μετά τους καθρέφτες έβαλαν στο μάτι τα λάστιχα

Οκτώ αυτοκίνητα υπέστησαν φθορές από άγνωστο δράστη ή δράστες…

Στις αρχές του έτους μας απασχόλησε η περίπτωση βανδαλισμών στη Λαμία αυτοκινήτων, οι κάτοχοι των οποίων τα έβρισκαν το πρωί με σπασμένους καθρέφτες.

Τότε συνελήφθη από την Ασφάλεια Λαμίας ένας 15χρονος Ρομά που προφασιζόμενος ότι ήταν μεθυσμένος προέβη στη συγκεκριμένη απαράδεκτη πράξη.

Τις τελευταίες 48 ώρες όμως οι βανδαλισμοί επέστρεψαν, αυτή τη φορά την "οργή" του δράστη ή των δραστών, πλήρωσαν τα λάστιχα οκτώ αυτοκινήτων στις οδούς Μαλαμίδα (πρώην Σταδίου) και Ασκληπιού δίπλα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία των ιδιοκτητών των αυτοκινήτων, ξημερώματα Δευτέρας 17 Αυγούστου έσκασαν έξι λάστιχα από πέντε αυτοκίνητα, ενώ ξημερώματα Τετάρτης (19/8) ακολούθησαν άλλα τρία σκασμένα λάστιχα σε ισάριθμα αυτοκίνητα!

Πρωί - πρωί κάποιοι εξ αυτών φρόντισαν να περάσουν τις ρεζέρβες πριν φτιάξουν ή αλλάξουν τα λάστιχα, καθώς σε κάποιες περιπτώσεις ο δράστης τα είχε σκισμένα με μαχαίρι και το λάστιχο ήταν για πέταμα!

Μάλιστα στη μία περίπτωση επρόκειτο για ολοκαίνουρια λάστιχα που είχαν χρησιμοποιηθεί μόνο για το ταξίδι στη Λαμία, αφού ο άτυχος ιδιοκτήτης διαμένει στην Αθήνα και είχε έρθει για να δει συγγενικό του πρόσωπο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας που αναμένεται να εξετάσει υλικό από κάμερες, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση του 15χρονου που έσπαγε καθρέφτες και εντοπίστηκε αμέσως.

Οι κάτοικοι πάντως είναι ανάστατοι και εξαγριωμένοι και πλέον παρακολουθούν συνεχώς το δρόμο, αποφασισμένοι να αποτρέψουν νέο βανδαλισμό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση