Λαμία: Εικόνες «γροθιά στο στομάχι» σε πλατείες και πεζοδρόμια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 08:38 Λαμία: Εικόνες «γροθιά στο στομάχι» σε πλατείες και πεζοδρόμια

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση χρήστες ουσιών διακομίζονται στο Νοσοκομείο Λαμίας μέχρι να ξαναπάρουν τη δόση του θανάτου…

Έχει καταντήσει να αποτελεί καθημερινό φαινόμενο η εικόνα εξαρτημένων ατόμων να βρίσκονται ημιλιπόθυμα ή και λιπόθυμα σε κεντρικά μέρη και γειτονιές της Λαμίας.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι, παρά τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των κατοίκων, η συγκεκριμένη εικόνα, που είναι «γροθιά στο στομάχι», σχεδόν περνά σαν κάτι φυσιολογικό αφού η συχνότητά της είναι τέτοια που δεν ξενίζει το βιαστικό διερχόμενο πολίτη!

Χρήστες, κυρίως άνδρες αλλά και γυναίκες, σωριάζονται κατά μεσής του δρόμου και τα πεζοδρόμια ή ακόμη και στις πλατείες καθημερινά μετά από κάποια δόση θανάτου.

Το περασμένο διάστημα οι συγκεκριμένες λιποθυμίες συνοδεύτηκαν και από πιο δυσάρεστα γεγονότα, καθώς κάποιοι έχασαν ακόμη και τη ζωή τους. Τότε, άρχισε να ακούγεται η πληροφορία ότι στην πιάτσα κυκλοφορούσε σκάρτο πράγμα και οι συνεχείς καταρρεύσεις γνωστών χρηστών, το επιβεβαίωνε.

Γεγονός είναι ότι στα στέκια κυκλοφορούν ναρκωτικά για όλες τις τσέπες και φυσικά οι πιο απελπισμένοι δε θα διστάσουν να πάρουν «ότι να ναι» προκειμένου να φτιαχτούν.

Η πολιτεία εδώ και χρόνια παρακολουθεί από απόσταση, συντηρώντας με τη στάση της τον φαύλο κύκλο, περιμένοντας την κατάληξη των πραγμάτων που είναι βέβαια ο φυσικός θάνατος του παραβατικού ατόμου! Γιατί ο άλλος θάνατος είναι καθημερινός και κανείς δεν κάνει κάτι για αυτό.

Οι φωτογραφίες είναι από ένα… «συνηθισμένο» μεσημέρι στην πλατεία Πάρκου στο κέντρο της Λαμίας…

Προσαρμοσμένη αναζήτηση