Φθιώτιδα: Θανατηφόρο τροχαίο - ΙΧ καρφώθηκε σε νταλίκα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 07:52 Φθιώτιδα: Θανατηφόρο τροχαίο - ΙΧ καρφώθηκε σε νταλίκα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην ανατολική Φθιώτιδα για την 55χρονη μητέρα από τον Αχινό, που έχασε τη ζωή της με τραγικό στην άσφαλτο πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:00' το απόγευμα της Τρίτης (25/8) στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης λίγο πριν τον Αι - Γιάννη Στυλίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αυτοκίνητο που οδηγούσε η 55χρονη γυναίκα από τον Αχινό Στυλίδας, έχοντας κατεύθυνση προς Λαμία, συγκρούσθηκε με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Δυστυχώς η άτυχη γυναίκα έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία.

Όπως είπε στο LamiaReport o 28χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας, το αυτοκίνητο πάνω στην ελαφριά στροφή που υπάρχει στο σημείο, το είδε πρώτα να χτυπάει στις δεξιές μπάρες και στη συνέχεια στις αριστερές πριν κάνει τετ-α-κε στο οδόστρωμα.

Ο ίδιος προσπάθησε να το αποφύγει, αλλά αυτό καρφώθηκε στο αριστερό μπροστινό μέρος της νταλίκας με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματός της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο για να τη διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως η άτυχη οδηγός δεν τα κατάφερε. Να σημειώσουμε ότι λίγο πριν είχε βρέξει και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 55χρονη δούλευε σε κοντινό κατάστημα εστίασης και πήγαινε στη δουλειά της, αλλά δεν πρόλαβε να φτάσει. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την άλλη εβδομάδα πάντρευε την μοναχοκόρη της.

Για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διακόπηκε και στη συνέχεια γινόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το δρόμο.

Στο σημείο επενέβη και η Πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας έχουν αναλάβει την προανάκριση του θανατηφόρου τροχαίου. 

Δείτε βίντεο από τον τόπο του δυστυχήματος...

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση