Λαμία: Βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να το καταλάβει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 08:55 Λαμία: Βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να το καταλάβει

Η ολισθηρότητα έφερε το αυτοκίνητο πάνω από το διαχωριστικό διάζωμα στο αντίθετο ρεύμα στο ύψος του «ICE». Ευτυχώς δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση!...

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε νεαρός οδηγός που ερχόταν από Καλαμπάκα με κατεύθυνση προς Αθήνα και είχε τροχαίο στον περιφερειακό Λαμίας - Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης «ICE».

Το περιστατικό συνέβη στις 19:00’ το απόγευμα της Τρίτης (25/8) και στο σημείο είχε προηγηθεί βροχή.

Χωρίς και ο ίδιος οδηγός να το καταλάβει, λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να «καβαλήσει» το διαχωριστικό διάζωμα και να προσγειωθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς από την απέναντι πλευρά δεν ερχόταν αυτοκίνητο, ενώ οδηγός μηχανής σταμάτησε εγκαίρως και έκανε νόημα στα οχήματα που ακολουθούσαν για να μειώσουν ταχύτητα καθώς το αυτοκίνητο είχε κλείσει τη μία λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Δομοκό.

Στο σημείο βρέθηκε τυχαία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που σταμάτησε για να δώσει βοήθεια, χωρίς τελικά να χρειαστεί.

Λία λεπτά αργότερα σταθμός της Τροχαίας Λαμίας έκλεισε τη μία λωρίδα, εωσότου φτάσει στο σημείο οδική βοήθεια για απομακρύνει το όχημα που είχε υποστεί ζημιές στα δύο μπροστινά λάστιχα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση